Vacature

Uw weg naar ontspanning

Votani gaat voor het familie gevoel

Het grote voordeel van een familiebedrijf is dat alle relaties liever te maken hebben met een familie dan met een anonieme structuur. Je voelt meer betrokkenheid en iedereen wil graag dat stapje extra doen. In een familie kom je voor elkaar op, niet als verplichting, maar als een natuurlijke reactie.

Dat is de manier waarop Votani zich met haar dealers in de markt wil zetten. Open en samen elkaar met hetzelfde doel voor ogen hebben: consumenten, die veel plezier beleven aan hun elektrische fietsen en op hun manier feitelijk ook deel worden van de Votani-familie.

 • Betrouwbaar gevoel

  Betrouwbaar gevoel

  Het is belangrijk om te weten hoe uw elektrische fiets werkt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Via het 2,7” LCD scherm ziet u eenvoudig hoeveel batterij capaciteit u nog heeft en welk power level u gebruikt. Maar ook wat uw snelheid is, hoe lang u aan het fietsen bent en en hoeveel kilometer u gereden heeft. Is er iets mis, dan ontvangt u een bericht op uw display. En fiets u in het donker, dan heeft u door het automatisch verlichte display goed zicht op wat er gebeurt. Dit display is eenvoudig te gebruiken door de bediening welke bij het handvat bevestigt zit.

 • Het bepalen van de actieradius

  Het bepalen van de actieradius

  Hoe ver wilt u kunnen fietsen zonder uw batterij op te laden? Fietst u korte of lange afstanden?

  Bij het bepalen van de juiste actieradius moet u een aantal dingen in de gaten houden. Het aanschaffen van een hogere batterijcapaciteit geeft hogere kosten dan een lage batterijcapaciteit. Daarom is het belangrijk om te weten hoeveel u doorgaans fietst. Dit geeft tevens een langere levensduur. De batterij is beschermd door Votani’s management systeem met cel balanceer functie. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende capaciteiten: 36V: 9Ah - 36V: 11Ah - 36V: 13Ah - 36V: 17Ah.

  Het bepalen van de juiste actieradius hangt af van een aantal factoren.

  • Zet u de ondersteuningsstand hoog, hoe lager de actieradius is
  • Fietst u op een slecht wegdek of in een heuvelachtig landschap, dan zal dit ten nadele zijn van de actieradius
  • Bij lage temperaturen kan de actieradius afnemen met 20 tot 30%
  • Gebruikt u graag een hoge versnelling, dan verbruikt u hierbij energie en ook dit gaat ten kosten van de actieradius
  • Ook lichaamsgewicht heeft invloed op de afstand
  • Controleer geregeld uw bandenpanning om de invloed te beperken.

  Voor advies en vragen kunt u altijd bij één van onze dealers terecht. Zij kunnen bepalen welke accu het beste bij u past.

 • Voel de kracht

  Voel de kracht

  Welke kracht past bij u. Votani laat u kiezen uit een voorwielmotor en een middenmotor. Het verschil merkt u alleen door het te voelen. Daarom adviseren wij u om beide motoren te ervaren om te bepalen wat het beste bij u past. Beide motoren hebben een borstelloze motor met tandwieloverbrenging om u een soepele rijervaring te bezorgen. Het hoge rendament van >80% geeft Votani een grotere actieradius.

 • Geniet stijlvol

  Geniet stijlvol

  Een goede fiets, dat is het belangrijkste bij de aanschaf. Maar u mag er natuurlijk ook mee gezien worden. Votani heeft een stijlvol frame ontworpen waar de kabels in het frame zijn weggewerkt.

Nieuws

Meer nieuws

Evenementen

Meer evenementen

Maak een proefrit

bij een dealer bij u in de buurt

Vind een dealer

bij u in de buurt

KvK: 61951064 | Sitemap | Copyright © 2018 - Webdesign en CMS door Mulberries Agency