Vacature

Uw weg naar ontspanning

Votani gaat voor het familie gevoel

Het grote voordeel van een familiebedrijf is dat alle relaties liever te maken hebben met een familie dan met een anonieme structuur. Je voelt meer betrokkenheid en iedereen wil graag dat stapje extra doen. In een familie kom je voor elkaar op, niet als verplichting, maar als een natuurlijke reactie.

Dat is de manier waarop Votani zich met haar dealers in de markt wil zetten. Open en samen elkaar met hetzelfde doel voor ogen hebben: consumenten, die veel plezier beleven aan hun elektrische fietsen en op hun manier feitelijk ook deel worden van de Votani-familie.

 • Geniet stijlvol

  Geniet stijlvol

  Een goede fiets, dat is het belangrijkste bij de aanschaf. Maar u mag er natuurlijk ook mee gezien worden. Votani heeft een stijlvol frame ontworpen waar de kabels in het frame zijn weggewerkt.

 • Betrouwbaar Gevoel

  Betrouwbaar Gevoel

  Het is belangrijk om te weten hoe uw elektrische fiets werkt. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Via het display ziet u eenvoudig hoeveel batterij capaciteit u nog heeft en welk power level u gebruikt. Maar ook wat uw snelheid is, hoe lang u aan het fietsen bent en en hoeveel kilometer u gereden heeft. Is er iets mis, dan ontvangt u een bericht op uw display. En fiets u in het donker, dan heeft u door het verlichte display goed zicht op wat er gebeurt. Dit display is eenvoudig te gebruiken door de bediening welke bij het handvat bevestigt zit.

 • Welke battery geeft u de juiste energie?

  Welke battery geeft u de juiste energie?

  Wat u moet weten over de actieradius van uw e-bike. Een van de belangrijkste onderdelen van uw e-bike is de accu. Met name het aantal Wh van uw accu is essentieel voor de prestatie van uw e-bike. Deze bepaalt mede de actieradius, wat aangeeft hoeveel kilometer u met een volledig opgeladen accu kunt fietsen. Echter zijn er meerdere factoren die invloed hebben op de actieradius van uw accu. Denk bijvoorbeeld aan uw fietsstijl, maar ook de weersomstandigheden waarin u fietst.
  Bij Votani bieden we diverse accu’s met ieder een eigen actieradius. Dit geeft een indicatie van het bereik in kilometers. De factoren die het aantal kilometers beïnvloeden,
  vindt u hieronder.

  Factoren die van invloed zijn op de actieradius (bereik in km):

  • Hoge elektrische ondersteuning.
  • Slecht wegdek of heuvelachtig terrein.
  • Koude weersomstandigheden.
  • Uw eigen gewicht en fietsstijl
  • Veelvoudig afwisselen tussen remmen en opstarten.
  • De bandenspanning van uw e-bike.
 • Kracht

  Kracht

  Welke kracht past bij u. Votani laat u kiezen uit een voorwielmotor en een middenmotor. Het verschil merkt u alleen door het te voelen. Daarom adviseren wij u om beide motoren te ervaren om te bepalen wat het beste bij u past. Beide motoren hebben een borstelloze motor met tandwieloverbrenging om u een soepele rijervaring te bezorgen. Het hoge rendament van >80% geeft Votani een grotere actieradius.

Nieuws

Meer nieuws

Evenementen

Meer evenementen

Maak een proefrit

bij een dealer bij u in de buurt

Vind een dealer

bij u in de buurt

KvK: 61951064 | Sitemap | Copyright © 2021 - Webdesign en CMS door B.aaS